perjantai 10. huhtikuuta 2009

Sushia iltapalana.

Eilen päätimme laiskuuttamme hakea valmista ruokaa saunanjälkeiseen naposteluun. Päädyimme Espoon Sellossa sijaitsevaan Masabi Sushiin, josta toimme kotiin sushia meille molemmille. Lautaselta löytyy muutama lohinigiri, tonnikalanigiri, kappamaki ja muutama muu rulla, joiden sisältö oli vaihtelevaa sekä jokunen muukin herkkupala on joukkoon eksynyt. Sushi itsessään oli kohtalaisen hyvää, vaikka en pitänyt riisin koostumusta niin hyvänä, kuin olisi ollut syytä. Masabi ei siis aivan täysin vakuuttanut, valitettavasti... Hyvänä puolena mainittakoon, että kaikilla opiskelijakorteilla Masabista saa 20% alennuksen ostoista, mikä on aina hieno asia.

Juomana toimi tällä kertaa Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc, joka toimi sushin kanssa varsin erinomaisesti. Kyseinen valkoviini sopii erityisen hyvin yhteen juuri äyriäisten ja vähärasvaisen kalan kanssa, jota tosin ei meidän sushilautaselta tällä kertaa löytynyt. Sauvignon blanc-rypäle on muutenkin kestoviinisuosikkejamme, joten tulee varmasti nähdyksi keittiössämme taas piakkoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti