Juomana toimi tällä kertaa Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc, joka toimi sushin kanssa varsin erinomaisesti. Kyseinen valkoviini sopii erityisen hyvin yhteen juuri äyriäisten ja vähärasvaisen kalan kanssa, jota tosin ei meidän sushilautaselta tällä kertaa löytynyt. Sauvignon blanc-rypäle on muutenkin kestoviinisuosikkejamme, joten tulee varmasti nähdyksi keittiössämme taas piakkoin.
Pienessä punaisessa keittokomerossa häärää helsinkiläinen pariskunta kokeillen uutta, maistellen, arvioiden ja kokaten vanhoja suosikkeja.
perjantai 10. huhtikuuta 2009
Sushia iltapalana.
Juomana toimi tällä kertaa Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc, joka toimi sushin kanssa varsin erinomaisesti. Kyseinen valkoviini sopii erityisen hyvin yhteen juuri äyriäisten ja vähärasvaisen kalan kanssa, jota tosin ei meidän sushilautaselta tällä kertaa löytynyt. Sauvignon blanc-rypäle on muutenkin kestoviinisuosikkejamme, joten tulee varmasti nähdyksi keittiössämme taas piakkoin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti