Aurinko on lämmittänyt viime päivät siinä määrin, että punainen keittiö keräsi kimpsunsa ja kampsunsa Kirkkonummelle grillaamisen merkeissä. Olemme kohtalaisen mielikuvituksettomia grillaajia, ja grillaukseen päätyy vuosi toisensa jälkeen samantyyppiset herkut. Tänään listalla oli kananpaistivartaita, valkosipulikabanossia, tulikukko-kalkkunanakkeja, puolikkaita tomaatteja (päälle ripoteltiin sokeria, suolaa ja mustapippuria) sekä sipulinpuolikkaita, jotka kuorrutettiin Jack Daniels bbq-kastikkeella. Lisäksi tarjoiltiin fetasalaattia. Yksinkertaista, helppoa ja ennen kaikkea ERINOMAISTA pitkän talvikauden jälkeen.
Jälkiruokana kuva keittiökoiristamme. Vasemmalla Jasla ja oikealla Lumia, molemma olivat hengessä mukana grillaamassa ja erinomaisen kiinnostuneina kaikista tuoksuista, jotka hiipivät koiraparkojen nenään... (Juu, kyllä hauvatkin saivat muutaman nakin).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti