Kun kampela on nyt syöty, voisin jäkikirjoituksena lisätä muutaman sanan heille, joille kampela on tuntematon kala ruokana. Kampela kuuluu luukaloihin, ja nimensä mukaisesti sen ruodot ovat hyvin kovia ja luumaisia; ne saa siis poistettua kampelasta kohtuullisen helposti. Valitettava tosiasia on, että kampelassa on ruotoja ja luita jokseenkin PALJON, joten syötävää ei isostakaan kampelasta tule paljolti. Ihanan makunsa vuoksi tätä kannattaa kuitenkin sillointällöin ostaa, vaikka syötävän määrä isossa kalassa on häviävän pieni. Meillä oli kampela, joka painoi 700-800 g. Siitä riitti hätinä pieni annos kalaa kahdelle.
Pienessä punaisessa keittokomerossa häärää helsinkiläinen pariskunta kokeillen uutta, maistellen, arvioiden ja kokaten vanhoja suosikkeja.
torstai 16. huhtikuuta 2009
Savustettua kampelaa.
Kun kampela on nyt syöty, voisin jäkikirjoituksena lisätä muutaman sanan heille, joille kampela on tuntematon kala ruokana. Kampela kuuluu luukaloihin, ja nimensä mukaisesti sen ruodot ovat hyvin kovia ja luumaisia; ne saa siis poistettua kampelasta kohtuullisen helposti. Valitettava tosiasia on, että kampelassa on ruotoja ja luita jokseenkin PALJON, joten syötävää ei isostakaan kampelasta tule paljolti. Ihanan makunsa vuoksi tätä kannattaa kuitenkin sillointällöin ostaa, vaikka syötävän määrä isossa kalassa on häviävän pieni. Meillä oli kampela, joka painoi 700-800 g. Siitä riitti hätinä pieni annos kalaa kahdelle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti