tiistai 28. heinäkuuta 2009

Punainen keittiö muutoksen kourissa.


Kuten aiemmin tuli kertoiltua, keittiömme joutui remontin kouriin pienen viemäriongelman ja ylivanhan tiskitason vuoksi. Pari, kolme viikkoa on remonttia tehty, ja nyt vihdoin kaikki on valmiina! Mielenkiinnolla odotamme kommentteja remonttia koskien. Kaikki tehtiin omin hennoin kätösin. Ei varmaan tarvitse kertoa erikseen, kumpi oli ennen, ja kumpi jälkeen-kuva...

Remontissa vaihdettiin putki, tiskitaso poistettiin ja tilalle tuli massiivipuulevy, hankittiin pyöreä tiskiallas, laatoitettiin uudelleen ja niin edelleen. Lopputulos oli ihanan moderni ja sopi hienosti 1.5 v sitten maalattuihin kaapinoviin. Enää uusi hella, niin koko keittiö olisi täysin uusittu kahden vuoden sisällä.

11 kommenttia:

  1. Voi mitenkä nätti :) Ja ihan itse! Kyllä voitte olla ylpiöitä kättenne jäljistä. Varmaan maittaa taas kokkailu!

    VastaaPoista
  2. hannn, näin se alkuperäinen 60-luvun keittiökin uudistuu. ;) Terveisiä Länsi-Helsingistä vaan sinnekin! ;)

    VastaaPoista
  3. Oikein kiva ja tuo pyöreä allas on ihan ehdoton! Itse olisin hanaksi vielä valinnut semmoisen korkean ja kaarevan, sen alle mahtuu pesemään hyvin isot kattilatkin. (ja ehkä laataksi olisin laitanut värikästä mosaiikkia). Mutta nättihän tuo on :)

    VastaaPoista
  4. tumma puu käy hienosti punaisen kanssa ja toisaalta taas valkoisten alakaappienkin kanssa. hienon näköistä!

    VastaaPoista
  5. Onpa söpö keittiö! Puutaso käy hyvin yhteen punaisen kanssa. Ja ihana tuo muratin (vai minkä lie, nimimerkillä en tunne kasveja) oksa, joka roikkuu taustalla. Vitsit kun tekisi itsekin mieli remppailla keltaista keittiötä. Uusi taso olisi ihan ehdoton ja kaapin ovetkin kaipaisivat uudistusta..

    VastaaPoista
  6. Tuostahan tuli tosi nätti! Kaunis tuo puutaso ja pyöreä allaskin on kiva.

    VastaaPoista
  7. Anonyymi, meillä kun tuo hana on valmiina seinässä, ei sitä jaksettu uusia. Pääasia, että toimii. :) Sama juttu laattojen kanssa; ei jaksettu vaihtaa kaikkia uuteen. Laiskiaisia ollaan... ;) Mosaiikkia minäkin olisin halunnut, mutta sen laittamiseen ei olisi aika riittänyt oikein, oltaisiin tehty remonttia vielä syksylläkin. Tuo laatoitettu alue kun on useampia neliöitä kuitenkin.

    Hyppysellinen, juu tuo mahhonki on meistäkin ihan hieno, pitää vaan ahkerasti öljytä sitä, että pysyy kunnossa.

    Martina, murattihan se. Ostimme noille avohyllyille sen muutama vuosi sitten, tosin nyt sillä alkaa olla jo siinä määrin pituutta, että pitäisi suorittaa parturointia...

    Yaelian, pyöreä allas oli meille ehdoton juttu, vaikka sen istuttaminenhan vaatii hieman enemmän kuin neliskulmaisen altaan istutus... Siinä se nyt möllöttää kuitenkin.

    VastaaPoista
  8. Muutaman kuukauden nukuksissa ollut keittiöremonttihaave heräsi entistä virkeämpänä, kun näki tuon teidän lopputuloksenne. Tuommoisella puisella tasollakin saisi nuhruiseen 80-luvun köökkiimme jo kokonaan uutta ilmettä.

    Kyllä tuolla kelpaisi kokkailla!

    VastaaPoista
  9. Rosmariini, totta, puutaso on kyllä näyttävä, mutta tietysti kohtalaisen työläs hoitaa. Meillä eniten ilmettä keittiöön teki juuri tuo puutaso, kaappien maalaus punaiseksi, vetimien vaihto modernimpiin, pyöreä tiskiallas, avohyllyt ja uusi valaistus. Ja kas, keittiö 60-luvulta onkin keittiö 2000-luvulta, kaapistoja vaihtamatta. :)

    VastaaPoista
  10. Hienolta näyttää, tunnelmallinen. Meillä taas on kauhea talokuume, jälleen kerran. Eipä tässä torpassa olla asuttu kuin kolme vuotta, ja täysremontin päättymisestäkään ei ole kuin puolitoista vuotta. Nyt maalataan taloa ulkoa, mutta uutta (remonttia) taas tekisi mieli. Hulluja, sanovat...

    VastaaPoista
  11. Hei vielä, varmaan jo tiedätkin, mutta kerron varmuuden vuoksi, jos kerran mosaiikista tykkäät :) Mosaiikkilaattahan laitetaan seinään sellaisina isoina "mattoina" se on nopsa homma kyllä. Mosaiikki on vaan aina tosi hintavaa! Ja kaverin mukaan (joka tietää) voi laatottaa jopa entisenkin laatan päälle! Säästyy repimisen ja sotkun vaiva. Ystävällisesti Anonyymi :)

    VastaaPoista