Miltei jokaisessa pubissa oli viskin, oluen ja siiderin lisäksi tarjolla myös ruokaa. Me kokeilimme The Mitre-nimisessä pubissa useita pieniä annoksia. Ylin vasemmalla on haggista perunamuussin ja lanttumuhennoksen kera, oikealla ylhäällä sole goujons (jotakin friteerattua kalaa, kai merianturaa), vasemmalla alhaalla on friteerattuja jättirapuja ja oikealla alhaalla suosikkini: pieni, lämmitetty camembert-juusto, joka suorastaan valuin lautaselle... Pubeissa oli paljon erilaisia ruokavaihtoehtoja, mutta nachoja, erilaisia antipastoja, simpukoita, fish and chipsejä, sandwicheja ja burgereita oli miltei kaikkialla. Kaikki maistamamme pubiruoka oli yleisesti ottaen varsin hyvää ja kohtuuhintaistakin.Pienessä punaisessa keittokomerossa häärää helsinkiläinen pariskunta kokeillen uutta, maistellen, arvioiden ja kokaten vanhoja suosikkeja.
keskiviikko 12. elokuuta 2009
Terveisiä Skotlannista!
Miltei jokaisessa pubissa oli viskin, oluen ja siiderin lisäksi tarjolla myös ruokaa. Me kokeilimme The Mitre-nimisessä pubissa useita pieniä annoksia. Ylin vasemmalla on haggista perunamuussin ja lanttumuhennoksen kera, oikealla ylhäällä sole goujons (jotakin friteerattua kalaa, kai merianturaa), vasemmalla alhaalla on friteerattuja jättirapuja ja oikealla alhaalla suosikkini: pieni, lämmitetty camembert-juusto, joka suorastaan valuin lautaselle... Pubeissa oli paljon erilaisia ruokavaihtoehtoja, mutta nachoja, erilaisia antipastoja, simpukoita, fish and chipsejä, sandwicheja ja burgereita oli miltei kaikkialla. Kaikki maistamamme pubiruoka oli yleisesti ottaen varsin hyvää ja kohtuuhintaistakin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti