Pienessä punaisessa keittokomerossa häärää helsinkiläinen pariskunta kokeillen uutta, maistellen, arvioiden ja kokaten vanhoja suosikkeja.
maanantai 7. kesäkuuta 2010
Yllätys herra Hobitille.
Halusin yllättää herra Hobitin, ja tuloksena oli brunssi kaikkine herkkuineen. Tarjolla oli tuoretta ananasta, viinirypäleitä, mansikoita, vesimelonia, kahta italialaista salamia, parmankinkkua, kylmäsavu- ja konjakkigraavattua lohta, artisokkia, kalamata-oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, ruisleipää, kuivaa kuohuviiniä ja erilaisia juustoja (suosikkimme on kastanjanlehdillä ympäröity lampaanmaitojuusto Piemontesta Italiasta). Lisänä paistoin herralle pancettaa ja kananmunia. Tällä sapuskalla päivä lähti erinomaisesti käyntiin!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Jee kiva että olette takaisin bloggailemassa!
VastaaPoistaHerkullisen kuuloinen brunssi :)
Oli kieltämättä varsin monipuolinen. Oli myös hauska kuunnella kaukaa kaikuvan ukkosen jyrähdyksiä, kun taas aurinko paistoi kauniisti koko ajan.
VastaaPoistaAi että näyttää herkulliselta! :) Etenkin nuo vesimelonit, nomnomnom <3.
VastaaPoistaNäyttää aivan törkeän hyvältä!
VastaaPoista(Luulin tosin, että ette syö punaista lihaa..??)
Anonyymi, kiitos. :)
VastaaPoistaminttukaakaota, niin kyllä, minä en syö punaista lihaa. Herra Hobitti kyllä. :)
Wau, nyt tuli nälkä!
VastaaPoista--
Elina