tiistai 20. heinäkuuta 2010

Grillipizzaa!

Olemme useamman kerran valmistaneet pizzaa leivinuunissa, mutta yhä useampi keittiö on kokeillut pizzan valmistusta myös grillatessa. Itsekin päätimme hairahtua moiseen, ja viritimme grilliin kunnon hilloksen ennen pizzan paistamista. Iso hiillos on tärkeä, mikäli syöjiä on monta. Pizzapohjan reseptinä toimi vanha tuttu. Täytteet jokainen valitsi oman mielensä mukaan, tärkeää oli, ettei niitä oteta liian paljon, jos haluaa pysyä italialaisessa tyylissä.

Itse pizza oli aika lailla samaa kuin ennenkin. Hiillos lämmitettiin varsin hurjaksi ja pizzapohjien alla palveli folio (muistakaa toki laittaa siihen ensi oliiviöljyä ja sitten durum-vehnäjauhoa kiinnitarttumisen estoon!

Ps. toivottavasti keittiömme pysyy vastakin tiedossanne. On muutama hauska juttu, joita aiomme postailla. Ja kyllä, osa liittyy kalasaaliiseen... :)

2 kommenttia:

  1. Pohja oli varmaankin tosi hyvä grillauksen johdosta..

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ehdottomasti tätä kokeilla, oli herkkua. :)

    VastaaPoista